Marts 2024 – Månedens inspiration

Månedens kampagner – hvordan bruges drømme, interaktivitet og lydaktivering til at skabe stærke kampagner?

Velkommen til marts måneds inspirations med et udvalg af kreative kampagner, som denne gang har fokus på drømme, interaktivitet og lydaktivering som virkemidler til at skabe stærke kampagner.

De 4 kampagner, vi har udvalgt, arbejder på hver deres måde med genkendelighed i form af tydelig en brand-identitet og bruger forestillingen om ”drømmen”, interaktivitet og lydaktivering for at fastholde brugernes opmærksomhed i længere tid.

Se med herunder og lad dig inspirere til din næste kampagne!

Ilva – Sommerdrømme

Sommeren nærmer sig, og vi ser frem til at tilbringe lange sommerdage udendørs i haven og på terrassen, og med denne kampagne giver Ilva inspiration til sæsonens største indretningstendenser i haven.

Ved brug af lækre animationer og interaktive funktioner som mobile swipe, hotspots, galleri og paralax scroll får brugeren mulighed for at interagere og udforske deres sommerdrømme til haven direkte i annoncerne.

Se kampagnen lige her:

Se kampagnen på dette link:
Display bannere

Mofibo – Mit had

Mofibos eksklusive lancering af lydbogen ”Mit Had” understøttes af mørke og afdæmpede bannerannoncer, der afspejler fortællingens dystre seriøsitet. Med anvendelse af Mofibos ikoniske orange brandfarve fremhæves CTA’en og vigtige budskaber, hvilket sikrer genkendelighed.

Lydaktiveringen i banneret tillader desuden brugerne at smug-lytte til et kort lydklip fra lydbogen, hvilket skaber engagement og giver en forsmag på bogens stemning

Se og lyt til kampagnen lige her:

Se kampagnen på disse links:

Eurojackpot – Højpulje Service

Hvor høj skal puljen være, før den passer dig og dine drømme?

Eurojackpot Højpulje Service er et nyt abonnement til kunder, der kun vil spille med, når 1. præmie-puljen er ekstra høj. Kampagnen for det nye abonnement har fokus på at fremhæve servicen i form af et STORT animeret budskab, en mindre beskrivelse samt en interaktiv sliderfunktion, som indbyder til brugerens interaktion. Her kan du nemlig selv vælge, hvilket beløb du drømmer om at vinde!

Spil med og se kampagnen lige her.

Se kampagnen på dette links: