A walk down memory lane – 15 år med digital annoncering

Wauu!!! Femten (15!) år er der gået siden de første bannerannoncer fra Adjust så dagens lys. Der er sket vanvittigt meget side da og det er vildt at se, hvordan den digitale udvikling også folder sig ud i måden vi annoncerer på. Fra simple, statiske annoncer med en overflod af informationer til interaktive, kreative annoncer som involverer brugerne og skaber attention og brand awareness. 

A walk down memory lane

Vi har taget et “kig i gemmerne” og fundet et udvalg af bannerannoncer, vi har lavet gennem tiden. 

TAK er kun et fattigt ord … 

… og for pokker, hvor er det fantastisk at opleve den store opbakning, vi har fra kunder og samarbejdspartnere. En af grundstenene i vores forretning er et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder og det varmer, når vi læser de mange hilsner, vi har modtaget i anledningen af vores 15-års jubilæum.

15 års kreativer

Du kan kigge nærmere på nogle af vores eksempler på vores links nedenfor. Nogle eksempler er meget gamle, så nyd det nostalgiske look and feel i vores forskellige previews!

Viaplay

Statoil

National Geographics

LEGO

Volvo

Mocca Master

Dynaudio

Svane køkkenet

 

En hilsen fra vores venner

Vi har fået rigtig mange søde hilsner og beskeder i forbindelse med vores jubilæum. Nogle af vores kunder har været med i +10 år og det er et kæmpe privilegie, at samarbejde med nogle af de dygtigste marketeers i hverdagen. Nedenfor er et par udvalgte hilsner.


Tillykke med Adjust’s jubilæum!

Sikke en rejse I har været på – og tak fordi vi i OK har måttet være med.

Det har været en fornøjelse altid at have nogen til at holde fast i rattet, når der har været fart på - I har hjulpet os som annoncør til altid at være med på forkant af udviklingen

– både med fokus på at udnytte de nyeste tendenser med jeres tekniske formåen – men også samtidig med det lange strategiske lys på, så vi sammen har realiseret de digitale målsætninger.

Jesper Holm Therkildsen
Head of Channel Management
Kære Adjust – tillykke med jeres flotte jubilæum!

I en branche der forandrer sig lynhurtigt har i formået at holde jer skarpe og følge med markedet og derved holde jer både relevante og konkurrencedygtige.

Alt imens i har formået at fastholde jeres sunde jyske no-bullshit tilgang til kunderelationer og arbejde.

Tak for altid at være klar på at løse opgaver med kort deadline og udfordre status quo.

Adrian Kaule
CMO, Nemlig.com
Kære team Adjust,

Lige siden 300x250 var det vildeste format (og I hed Better Banners), har I været vores fortrukne samarbejdspartner. Et samarbejde der netop har rundet 10 år. Et samarbejde der betyder rigtig meget i vores del af forretningen og som vi har nydt se vokse gennem årene – sammen med jer i det vi i dag kender som Adjust.

Så tusind tak for at have taget os med på rejsen. For altid at udfordre os, og vores mediebureau, til lige at tage den digitale annoncering et niveau højere end konkurrenternes. I virker mindst lige så sultne og skarpe, som I gjorde for 10 år siden! Kæmpe tillykke med det, tillykke med de 10 og de 15 år.

Mathias, Morten, Niklas og Jacob
AUDI, marketing
Adjust har jeg fulgt og arbejdet sammen med af flere omgange.

Jeg har altid mødt teamet med stor professionalisme og ildhu for at imødekomme ens forventninger og krav i vores samarbejde. Teamet i Silkeborg er altid lyttende gode sparringspartnere.

Samtidig har Adjust, med deres store viden inden for online display annoncering og i en oprigtig interesse for kunden, forstået at hjælpe og uddanne mine teams, så ens kreative arbejde og dermed resultater optimeres bedst muligt. Det har altid været en fornøjelse at arbejde sammen med Better Banners, nååh nej, Adjust

Simon Ryhede
Head of Creative, TV2 Danmark

Endnu engang TAK til alle vores kunder og samarbejdspartnere for de mange spændende udfordringer. Vi ser frem til mange flere år sammen med jer!