Nyt spændende format giver kontinuerlig synlighed! Adnami Topscroll Expand

Vi er begejstrede for det nye, revolutionerende high impact-format, Topscroll Expand udviklet af Adnami, der løfter det traditionelle topscroll format til nye højder. Topscroll Expand-format er designet til at engagere brugerne på en helt ny måde ved at aktivere i tre unikke faser på annonceplaceringer på nyhedssites.

Til en start vises Topscroll Expand diskret øverst på skærmen og fylder 30% af skærmens størrelse. Det skaber en subtil, men effektiv første kontakt med brugerne. Ved interaktion, som mouseover, ekspanderer formatet til at fylde hele 70% af skærmen. Det giver brands en fantastisk mulighed for at fange og fastholde brugernes opmærksomhed. Når brugeren scroller videre, transformeres formatet til et 10% højt sticky banner, hvilket sikrer kontinuerlig synlighed og vedvarende engagement.

Topscroll Expand er tilgængeligt både på mobil og desktop, hvilket gør det til et alsidigt valg for enhver digital kampagne, idet format er skabt for at levere høj synlighed og engagement og er et must-try for brands, der ønsker at stå ud fra mængden.

 

Vi har leveret det første Topscroll Expand til OK a.m.b.a.

Vores gode samarbejdspartner, OK a.m.b.a. havde et ønske om at prøve det nye format af, og derfor har vi designet og animeret et Topscroll Expand til deres e-mobilitets-kampagne. Netop nu er formatet ude “at leve” i den virkelige verden og vi venter spændt på at høre om resultaterne.

Se her, hvordan formatet tager sig ud som en samlet del af kampagnen for OK

 

Hvordan vil dit brand se ud med det nye format?

Vil du vide mere om Topscroll Expand og hvordan det kan integreres i dine kampagner? Vi er klar til at hjælpe dig med at forstå de mange fordele og give dig eksempler på, hvordan formatet kan integreres med dit brand.

Kontakt os for yderligere information og for at se eksempler på vores arbejde med andre kunder.