Maj 2024 – EM inspiration

Er du klar til sommerens EM2024 i fodbold?!

Har du været på loftet og finde din klaphat frem? Støvet den rød-hvide trøje af? Og fået lavet playlisten med “Re-Sepp-ten” og “En For Alle”? (Ellers kan du finde den på Spotify her!)

Vi har samlet en flot buket af nogle af de kampagner som vi har lavet her op til EM, for vores gode partnere fra Danske Spil, Stark, Mr. Green og Lidl. Kampagnerne er skabt med kærlighed til den lille runde og der har været bølge og høj stemning på kontoret!

Oddset – Das Slutrundesang

Danske Spil har lavet sommerens fedeste kampagne, med deres satire-univers der spiller på en masse humor og kærlige drillerier mellem Tyskland og Danmark.

Vi har beskrevet vores kampagneopbygning yderligere på vores blog. Herfra skal der kun lyde en kæmpe highfive for ideen!

Lidl – Spis friskt, spil friskt

Lidl er officiel global sponsor for EM2024 og hele sommeren kører de tilbud der får de danske roligans i sommerstemning! Hver uge byder på nye annoncer med relevante produkter.

Stark – Sammen bygger vi stemningen!

Det kræver solidt håndværk at blive klar til EM! Det sørger Stark for med deres EM-kampagne, hvor du blandt andet kan deltage i deres EM spil hver dag og vinde landsholdstrøjer.

Vores kreativer har været en kombination af video, billeder af spillere og animation af selve spillet, for at skabe mest mulig blikfang for Stark.

Mr. Green – det er rød og hvid tid

Fodbold og EM er hjemmebane for Mr. Green. Der bliver givet fuld gas under slutrunden, med løbende kampagner og kamprelevant indhold i annoncerne.