Bliv kontaktet – helt uforpligtende:

Se hvad vi laver.
Stil dine spørgsmål.
Hør hvad det koster.

Uanset hvilke mål, ambitioner eller problemer din virksomhed har i dag, har vi hjulpet minimum 5 som jer med at se p**** hamrende godt ud digitalt og høste gevinsterne af det.

Når du udfylder formularen, kontakter vi dig og aftaler en snak. I den forbindelse kan du fortælle, hvad du gerne vil se og høre fra os – og få et tilbud, hvis du vil.

Der kommer ikke noget møde nummer 2.
Medmindre du selv vil.

Se 7 spørgsmål, vi altid får
Danske Spil kører dynamisk displayannoncering via Adjust

Adjust er super dygtige designmæssigt, kender til mediernes præmisser og har store tekniske evner. Kæmpe hjælp. Og vi kan se, at det har en effekt”

Lærke Egeris, Digital Strateg / Danske Spil

De 7 mest stillede spørgsmål om Adjust:

Er Adjust et reklamebureau?

Både og. Søger du et bureau til at udvikle dit kampagneunivers fra bunden eller lave dine reklamefilm, så er det ikke Adjust. Ofte designer og skaber vi dog kampagner fra bunden via grafik og animation. Men vores kunder HAR typisk allerede en masse godt materiale, fx kampagnefilm, billeder m.v., som skal ud at leve som digitale annoncer og bannere. Den del er Adjust Danmarks bedste til.

Sætter I også annoncerne op?

De fleste af vores kunder har et mediebureau eller digitalt bureau til at sætte annoncerne op - eller gør det selv in-house. Har du brug for hjælp, så har vi en god og stabil partner, som hjælper flere af vores kunder med alt fra medieindkøb til opsætning på tværs af display og SoMe.

Er Adjust et mediebureau?

Nej. Vi laver ikke målgruppeanalyser, medieindkøb osv. Adjust ligger lige før mediebureauet i din proces. Når vi har færdigdesignet dine annoncer og bannere, sender vi dem til dig/dit bureau. Pakketeret og klar til opsætning. Vi samarbejder tæt med alle landets mediebureauer, og mange af vores medarbejdere kommer fra den medie- og digitale bureauer.

Hvad koster en kampagne?

Vi VIL være bedst - og de bedste til prisen, når det gælder digitale annoncer. Din pris afhænger af 1) Hvor mange og hvilke formater, du ønsker, 2) Teknisk kompleksitet - om det er store interaktive bannere eller mere simple billedeannoncer 3) Hvor mange spor, versioner, sprog osv., du kører. Når du kontakter os, viser vi dig priseksempler, så du ved, hvad din pris cirka bliver.

Kan jeg se jer an og prøve en enkelt kampagne?

Naturligvis. Faktisk starter alle vores samarbejder med en enkelt kampagne. Så kan du se, hvad vi kan, hvordan det fungerer, og hvor nemt det er for dig.

Laver I annoncetekster og copywriting?

Ja og nej. Ofte er budskaber, CTA, pligttekster defineret af dig eller dit reklamebureau på forhånd. Når det er sagt, arbejder vi næsten altid med dine tekster og CTA'er alligevel. For at de fanger hurtigt. For at de passer til alle størrelse annoncer. For at de passer til stadiet i din funnel. Osv.

Hvor lang binding er der på en aftale med Adjust?

Der er 3 måneders opsigelse på vores aftaler. Næsten alle vores kunder er på en fast (men individuelt skræddersyet) retaineraftale, fordi det skaber højt tempo og flow i hverdagen. Så din og vores tid bruges på at lave fede kampagner i stedet for at diskutere priser på hver kampagne og format. Aftalen er 100% justérbar, hvis dit behov viser sig at være anderledes, end du først havde tænkt

Bliv kontaktet og få afklaret DINE spørgsmål

Topbrands som bruger Adjust

Slut dig til feltet af virksomheder, som har fjernet og outsourcet det bøvlede men afgørende arbejde med at konvertere deres kampagner til opsigtsvækkende display-annoncer , SoMe-annoncer, Adnami High Impact-formater, Digital Out of Home og html5 bannere.

Se kampagneeksempler for disse brands ➡ Book en demo her på siden

Eller kontakt mig herunder ⬇

Løft din digitale effekt og kreativitet i dag

Billede af: Carlo Palmisano

Vil du se, hvordan vi kan løfte dine kampagners performance og udtryk (og gøre din hverdag nemmere), så tag endelig fat i mig.

CARLO PALMISANO
CLIENT DIRECTOR / PARTNER
 
+45 31 54 55 92