OK tester det nye, spændende format; Topscroll Expand

Hos Adjust er vi stolte af at præsentere det nyeste high impact-format, Topscroll Expand (udviklet af Adnami), som vi netop har designet og animeret i tæt samarbejde med OK. OK har valgt at være en af de første til at afprøve dette banebrydende format i deres seneste e-mobilitets-kampagne.  

Formatet “stjæler” opmærksomheden 
Det nye format, Topscroll Expand, introduceres i tre faser på annonceplaceringer på nyhedssites. I første fase vises formatet diskret øverst på skærmen og fylder 30% af skærmens størrelse. Ved interaktion, såsom mouseover, ekspanderer formatet til at fylde hele 70% af skærmen, hvilket skaber en unik mulighed for brands til at fange brugernes opmærksomhed. Når brugeren scroller videre, forvandles formatet til et 10% højt sticky banner, hvilket sikrer kontinuerlig synlighed.  

Se her, hvordan vi har løst udfordringen for OK med det nye Topscroll Expand format: 


30% – Normal visning ved load af side


70% – Visning ved MouseOver


10% – Visning med sticky format

Den innovative tilgang giver OK mulighed for at engagere deres målgruppe på en mere dynamisk og effektiv måde. Vi har designet og animeret Topscroll Expand specifikt til OK’s kampagne, og vi ser frem til at modtage feedback og resultater fra “den virkelige verden”. Mediebureauet Carat har været en vigtig partner i denne proces i samarbejdet med OK, og spiller en central rolle i dialogen om at prøve det nye format af. 

Se her, hvordan formatet tager sig ud som en samlet del af kampagnen for OK


Hvordan vil dit brand se ud med det nye format?

Vil du vide mere om Topscroll Expand og hvordan det kan integreres i dine kampagner? Vi er klar til at hjælpe dig med at forstå de mange fordele og give dig eksempler på, hvordan formatet kan integreres med dit brand.

Kontakt os for yderligere information og for at se eksempler på vores arbejde med andre kunder.