Adjust er Danmarks førende leverandør af digitale kreativer

Adjust hjælper virksomheder med at fremstå professionelle, ensartede og inspirerende på tværs af alle marketingkanaler.

Høj convenience, klar brand-genkendelse, reduceret kompleksitet og hurtig time-to-market er afgørende forretningsparametre, som vi sikrer for vores kunder.

desktop-16-9

En tiltrængt hjælp til travle marketingafdelinger

Øget fart, hårde deadlines og konstant nye kanaler og kampagner presser virksomheder voldsomt i dag. Det er her, Adjust kommer ind i billedet.

Siden 2009 har vi arbejdet med digitale annoncer og bannere.

Vi har bygget mere end 200.000 kreativer til kampagner for brands i hele Europa.

Vores annoncer og bannere vises over 5 millarder gange om året.

Vi er kort sagt den erfaring, du ikke kan opbygge internt.

Vores speciale ligger i

  At udnytte potentialet i hvert enkelt annonceformat og kanal

  At sikre høj performance, kvalitet og brand-genkendelighed på tværs af medier og kanaler.

  At sikre, at du som kunde altid ser elegant ud digitalt

Det kalder vi Digital Creative Excellence.

Hvorfor hedder vi Adjust?

Adjust-navnet dækker over, at vi tilpasser dine taktiske og strategiske kampagner til alle tænkelige digitale platforme og medier.

Vi er det eneste bureau i Danmark, som er specialiseret i at lave engagerende, animerede og interaktive HTML 5 displaybannere, alle typer videoannoncer og display-bannere, Adnami high impact topscroll/interscroll/skins, panorama-bannere, SoMe-annoncer og bannere, YouTube-annoncer, mobil/app banner-ads, Snapchat ads og overlays, digitale outdoor-formater, bandereklamer på stadions og tankstationer. Og MEGET andet.

Vi hjælper også gerne dig.

Står online marketing i en kreativitetskrise?

Kreativiteten i online annoncering er forsvundet. Eller i hvert fald under stort pres. Din gennemsnitlige kunde ser 5.000-10.000 online-annoncer hver eneste dag. Stort set alle er glemt, inden dagen er omme. Hvorfor?

Fordi det meste online annoncering er farveløs. Der er pres for at udkomme hele tiden. I flere og flere kanaler og formater. Med tekniske krav og specs som ændrer sig hele tiden.

I stedet for en strategisk aktivitet bliver marketing en hastesag. En hastesag som fører til banner-blindhed. Fokus er på performance marketing og tracking – uden helt at vide hvorfor og hvordan. Og det værste af det hele: Den måske største mulighed for at bygge brandloyalitet bliver ofte den laveste prioritet.

Adjust er her for at udfordre dette

For vi forstår kompleksiteten af den verden, som dit brand befinder sig i. De konstante forandringer. De nye krav. Nye kanaler. Nye medier. Og vi er her for at gøre online-annoncering til en forretningskritisk aktivitet.

Det gør vi ved at iscenesætte dit brand i kundernes bevidsthed på den opsigtsvækkende måde, det fortjener. Uanset ambition, formål eller platform.

Som din partner kæmper vi for hvert sekunds dedikeret opmærksomhed, hver interaktion og hvert et klik. Fordi vi tror på dit brands potentiale – og på de langvarige resultater.

Kreativiteten i online-annoncering er måske nok forsvundet. Men vi tror fuldt og fast på, at det ikke bare kan genopdages. Det kan blive fantastisk!

Adjust®

Historien om en
virksomhed med bannere i blodet

I 2009 satte Klaus Mogensen og Ralf Jørgensen ud på en rejse med virksomheden Visualized. Et nyt samarbejde med Ebay skabte idéen til et koncept om produktion af digitale annoncer.

Dengang var det Flashbannere, der var standarden, og mediernes websites, der var markedspladsen. I 2015 ændrede virksomheden navn til Better Banners og understregede et skarpt strategisk valg om at ville være de bedste i branchen til at bygge bannerkampagner.

Dynamisk indhold, interaktionsdesign og video er eksempler på, hvordan vi løbende har udviklet vores annonceprodukter – og dermed givet vores kunder en konkurrencefordel. Vores mantra var – og er stadig – at det kreative udtryk i din annonce leverer langt den største effekt for din kampagne – op til 70%.

I en verden hvor de digitale markedspladser bliver mere og mere automatiserede, ser vi et øget potentiale i at skille sig ud fra mængden ved at investere i det kreative materiale. Derfor har vi skabt Adjust.

Vores mission er at hjælpe de mest ambitiøse brands med at skabe oplevelser i det digitale rum og levere kampagner, der skaber dialog og interaktion. Her kan du læse om nogle af de brands, vi har hjulpet 

Lad os vise dig meget mere!

Løft din kreativitet og forretning
- kom i gang i dag!

Du kan se Adjust an på flere måder:

  1. Book en demo
  2. Spørg på en test-opgave
  3. Afprøv Adjust 3 måneder - uden binding

info@adjust-digital.com

(+45) 20 200 201

Se hvordan andre brands nailer deres kampagner!

adjust digital | Randersvej 2A | 8600 Silkeborg | Denmark