En tiltrængt hjælp til travle marketingafdelinger

Øget fart, hårde deadlines og konstant nye kanaler og kampagner presser virksomheder voldsomt i dag. Det er her, Adjust kommer ind i billedet.

Adjust-navnet dækker over, at vi tilpasser dine taktiske og strategiske kampagner til alle tænkelige digitale platforme og medier.

Siden 2009 har vi arbejdet med digitale annoncer og bannere. Vi har bygget mere end 150.000 kreativer til kampagner for brands i hele Europa. Vores annoncer og bannere vises over 5 millarder gange om året. 

Vores speciale ligger i at udnytte potentialet i hvert enkelt annonceformat. At sikre høj ensartethed, performance og kvalitet, fordi vi tager ansvar for alle dine digitale formater og budskaber – på tværs af medier og kanaler. Det kalder vi Digital Creative Excellence.

Vi er det eneste bureau i Danmark, som er specialiseret i at lave engagerende, animerede og interaktive HTML 5 displaybannere, alle typer videoannoncer og videobannere, Adnami high impact topscroll/interscroll, panorama-bannere, SoMe-videoer, SoMe-bannere, YouTube-annoncer. mobil/app banner-ads, Snapchat ads og overlays, digitale outdoor-formater, bandereklamer på stadions og tankstationer. Og MEGET andet.

Vi hjælper også gerne dig.

Visionen for adjust®

Kreativiteten i online-annoncering er forsvundet. Din gennemsnitlige kunde ser mellem 2000-10.000 online-annoncer hver eneste dag. Og stort set alle er glemt, inden dagen er omme.

Grunden er, at online-annoncering er blevet farveløs. Det er blevet en pligt – i stedet for en strategisk aktivitet. Det har bidraget til banner-blindheden – i stedet for at skabe unikke oplevelser brand og kunde imellem. Det har fokuseret på performance og tracking – uden helt at vide hvorfor og hvordan. Og det værste af det hele: Den måske største mulighed for at bygge brandloyalitet bliver ofte den laveste prioritet.

Vi er her for at udfordre dette!

For vi forstår kompleksiteten af den verden, som dit brand befinder sig i. De konstante forandringer. De nye krav. Nye kanaler. Nye medier. Og vi er her for at gøre online-annoncering til en forretningskritisk aktivitet. Det gør vi ved at iscenesætte dit brand i kundernes bevidsthed på den måde, det fortjener. Uanset ambition, formål eller platform. Som din partner kæmper vi for hver impression, hver interaktion og hvert et klik. Fordi vi tror på dit brands potentiale – og på de langvarige resultater. Kreativiteten i online-annoncering er måske nok forsvundet. Men vi tror fuldt og fast på, at det ikke bare kan genopdages: Det kan blive fantastisk!

Adjust®

Historien om en
virksomhed med bannere i blodet

I 2009 satte Klaus Mogensen og Ralf Jørgensen ud på en rejse med virksomheden Visualized. Et nyt samarbejde med Ebay skabte idéen til et koncept om produktion af digitale annoncer.

Dengang var det Flashbannere, der var standarden, og mediernes websites, der var markedspladsen. I 2015 ændrede virksomheden navn til Better Banners og understregede et skarpt strategisk valg om at ville være de bedste i branchen til at bygge bannerkampagner.

Dynamisk indhold, interaktionsdesign og video er eksempler på, hvordan vi løbende har udviklet vores annonceprodukter – og dermed givet vores kunder en konkurrencefordel. Vores mantra var – og er stadig – at det kreative udtryk i din annonce leverer langt den største effekt for din kampagne – op til 70%.

I en verden hvor de digitale markedspladser bliver mere og mere automatiserede, ser vi et øget potentiale i at skille sig ud fra mængden ved at investere i det kreative materiale. Derfor har vi skabt Adjust.

Vores mission er at hjælpe de mest ambitiøse brands med at skabe oplevelser i det digitale rum og levere kampagner, der skaber dialog og interaktion. Her kan du læse om nogle af de brands, vi har hjulpet 

Lad os vise dig meget mere!

Sådan kommer du i gang

Du kan se Adjust an på flere måder:

  1. Book en online demo
  2. Book et intro-møde
  3. Afprøv Adjust i en periode - billigt og uden binding

info@adjust-digital.com

(+45) 20 200 201

adjust digital | Randersvej 2A | 8600 Silkeborg | Denmark