Februar 2024 – Månedens inspiration

De bedste kampagner fra seneste måned. Sådan fastholder du brugerne i længere tid på dine annoncer!

Velkommen til februar måneds inspiration med et udvalg af kreative kampagner, som sætter fokus på interaktivitet, dynamisk indhold og adfærdstrigger, som redskaber til at vække brugernes interesse og fastholde dem i længere tid på annoncerne.

Oddset – Det er typisk dansk!

Kampagnens budskab om ”Typisk dansk” (adfærd) fremhæves her med en slider, der på en og samme tid viser to sider af den samme person – og på den måde engageres brugerne til at interagere med banneret og de bliver som resultat fastholdt i længere tid.

DSB Orange – januarudsalg!

Taktiske kampagner behøver ikke at være kedelige og direkte i kommunikationen. Se fx det her eksempel fra DSB, som viser hvordan man kan tage interaktion i brug for at understøtte budskabet. Fokus er på antallet af orange billetter, der er til salg – og som en lille sjov detalje er der lavet 2 svarmuligheder, som er med til at understøtte, at der faktisk er en million billetter til salg.
Se kampagnen på disse links:
Desktop Topscroll
Mobile Midscroll

Northside – Festivalstemning og dynamisk indhold

I denne kampagne bruges video som primær driver til at skabe attention og give den følelse vi alle kender fra en festival med fuld fart på og uforglemmelige koncertoplevelser.

På toppen af kampagnen ligger et lag af dynamisk, animeret indhold, som løbende udskiftes i takt med at kunstnernes navne annonceres, når billetter bliver udsolgt eller hvis der skal et nyt CTA i spil for at skabe mere salg.

Se kampagnen på dette links:
Display bannere