Dentsu’s Head of Ad Operations skifter til Adjust Digital

Pernille Fuglsang Hjorth - fra Dentsu til Adjust Digital

Pernille Fuglsang Hjorth har som Head of Ad Operations haft ansvaret for at sikre kvaliteten af medieplaner og digitale kampagner for Dentsu’s kunder på tværs af digitale kanaler.

Efter knap 11 år hos Dentsu i Aarhus skifter Head of Ad Operations, Pernille Fuglsang Hjorth, til Adjust Digital i Silkeborg. En stor nyhed, som også Dansk Markedsføring skriver om.

Her skal hun rådgive Adjusts største kunder omkring branding- og mediestrategier samt kreativ eksekvering og sikre dem maksimal effekt på tværs af digitale kanaler og broadcast/web-tv annoncering, hvor stadigt flere annoncører flytter sit fokus over.

”Adjust udfylder et stort hul i markedet og har muligheden for at indtage en solid position. De gør samarbejdet simpelt, eksekverer hurtigt og er en convenient partner for kunderne ift. hurtigt, konsistent og professionelt at udkomme på alle digitale kanaler. Derudover synes jeg deres kompetencer ift. at skabe de fedeste kundeoplevelser via high impact formater, er en stor konkurrencemæssig fordel.” fortæller Pernille Hjorth.


Fragmenteret mediebillede kræver strategisk og specialiseret rådgivning

Pernille Hjorth har de seneste 4 år været Head of Ad Operations hos Dentsu i Aarhus. Her har hun haft det overordnede ansvar for de interne processer, struktur og kvalitetssikring af digitale kampagner og medieplaner.

Før det, var hun selv eksekverende specialist på tværs af formater: Video/Broadcast, Programmatic, Social, YouTube, Google Display Ads m.v. for blandt andre Stofa, OK, Aarhus Universitet m.fl.

Den erfaringskombination og strategiske kapacitet er direktør i Adjust, Klaus Mogensen, selvsagt begejstret for at hente ind:

”Pernille er utrolig erfaren. Hun kommer til at udvikle Adjust og vores kunder endnu mere. Medie- og kanallandskabet er eksploderet i forhold til for 4-5 år siden. Den store fragmentering kræver langt mere specialiseret viden om mediestrategier, kreativer, formater og teknik for at binde kunder og brands sammen. Der bringer Pernille best in class-erfaring fra øverste internationale niveau ud til vores kunder.”


Stor tro på de unge talenter

Pernille Fuglsang Hjorth glæder sig til det nye kapitel hos Adjust. Bureauet har de seneste 12 måneder fordoblet antallet af medarbejdere og oplever stor tilgang af nye kunder. Samtidig er hun stolt og glad for sine 11 år hos Dentsu.

”Jeg har haft en fantastisk tid hos Dentsu. Jeg er taknemmelig over, at de hele tiden har troet på mig og udviklet mig til, hvor jeg er i dag. Ledelsen har et mantra om, at hvis du er dygtig nok, er du gammel nok. Det er en gave, når man starter i branchen som helt ung. Nu glæder jeg mig til et nyt kapitel hos Adjust, hvor jeg kan få lov at udvide min værktøjskasse yderligere og komme helt tæt på deres kunder.”

Netop erfaringen fra et stort, globalt bureau er et stort plus i Adjusts vækstrejse, fortæller direktør Klaus Mogensen.

”Pernille bringer en masse kvalitet, men kan også – med sin erfaring fra et af verdens største mediebureauer – udvikle vores processer i takt med, at vi vækster. Jeg er super glad for at få Pernille ombord, og hun bliver en stærk tilføjelse til vores voksende og dygtige team af specialister.”

 

> Se ledige job hos Adjust Digital her