Adnami high impact-formater performer op til 45 gange bedre, viser eyetracking

Adnami-skaber-10-gange-stoerre-opmaerksomhed-viser-eyetracking

Eyetracking-studier fra Userneeds og OMD afslører, hvor imponerende effektive de store Adnami high impact formater er.

Adnamis high impact annonceformater kan skabe op til 45 gange mere opmærksomhed hos din målgruppe end standard display-annoncer.

Det viser en ny undersøgelse fra Userneeds og OMD Danmark, som gennem 6 måneder har gennemført eyetracking-undersøgelser på tværs af en bred vifte af annoncører.

 

Eksempel på Adnami Fluid Skin, som vi har lavet for Kia. 

 

Løfter ”ad attention” x10 i gennemsnit

Studiet viste, at Adnami formaterne gennemsnitligt får 10 gange mere opmærksomhed end standard display-annoncer.

I nogle tilfælde var det helt op til 45 gange mere opmærksomhed.

Det er en af grundene til, at globale brands som Disney, Heineken, Audi, Red Bull m.fl. bruger Adnami hyppigt. Også blandt danske brands er interessen for Adnami tiltagende.

 

Animeret Adnami Skin, som vi har lavet for Norlys

 

Skaber større effekt, brand præference og annoncegenkaldelse

Ikke overraskende påviser studiet også en stærk sammenhæng mellem den opmærksomhed, en annonce får, og de positive effekter af den.

Jo længere tid en annonce bliver set, jo større bliver folks evne til at huske brandet, genkalde sig annoncen og få præference for brandet.

”Studiet viser, at Adnamis store formater ikke kun fylder mere, men skaber en stærkt øget opmærksomhed i målgruppen med deraf positive følgevirkninger i form af brand awareness, præference og ad recall,” uddyber direktør i Adjust, Klaus Mogensen og tilføjer:

”Netop brand awareness og høj kreativ kvalitet i selve annoncerne har vist sig at være en langt større driver for profit, end de fleste marketingfolk tror.”

Se også: Google-chef: Kreative annoncer udgør 70% af performance

desktop

Download en komplet medieplan med +80 kreative eksempler

Få overblik over marketingkanaler, formater og specs, og se mere end 80 eksempler på imponerende, animerede kreativer, som de største danske brands benytter.

Yes, giv mig den

Om Adjust:

Adjust omdanner jeres kampagner og tv-reklamer til opsigtsvækkende digitale kreativer tilpasset perfekt til alle marketingkanaler, målgrupper og brugerrejser. Animerede, interaktive display-annoncer og html5-bannere. Med video, motion graphics, og konfiguratorer, der får din målgruppe til at klikke og interagere.

Spar tid og overhold deadlines: I sender blot jeres brand-materiale og ønsker. Vi leverer tilbage få dage senere. Med et skræddersyet abonnement kan I gøre det så tit og i så mange formater I ønsker.

Se Adjusts koncept og services her