Fede muligheder med html5 bannere til annoncering

Animerede HTML5 bannere øger den reelle opmærksomhed (ikke blot impressions), interaktion, engagement og CTR på dine displaykampagner.

For eksempel giver Adnami high impact-formater (kodet i HTML5) i snit hele 10 gange mere reel opmærksomhed end standard display-annoncer, viser eyetracking.

På denne side finder du alt, hvad du skal vide samt best in class-eksempler på html5-bannere til display-annoncering. Blandt andet:

Kort sagt: Digitale annoncer som du ikke kan lave selv i diverse online designskabeloner eller gør-det-selv platforme til bannerproduktion.

Definition: Hvad er HTML5-bannere?

1) HTML5 er den 5. version af HyperText Markup Language (HTML) – et kodesprog, som bruges til at designe, animere og kode flotte rich media bannere, annoncer og websites.

2) HTML5 bannere og display-annoncer er som små CMS’er, hvor du kombinerer forskellige filtyper: Video, grafik, animation, lyd, interaktive motion graphics elementer og CTA’er, der flyver ind.

Og som du kan se på denne side, kan du inkludere en række innovative elementer som en tilbudsavis, en produktkonfigurator, en sign-up-formular, en quiz/test osv., der får dit brand til at stå ud fra mængden.

3) HTML5-bannere er ekstremt populære, fordi video, animation og interaktion gør bannerne inspirerende og beviseligt skaffer dig en højere CTR end kedelige, statiske billeder og annoncer.

Video-annoncer med animation

Video annoncer er fx html5 display-bannere, hvor videoen fylder hele eller en del af banneret. Videoen kan kombineres med billeder, animation, lyd, CTA’er og andre html-elementer.

Videoannoncer kan både være autoplay eller Click to play samt indeholde lyd. Lyden skal dog aktiveres af brugeren. Her er nogle eksempler på videoannoncer, Adjust har lavet:

laptop-16-9

Topscroll videobanner med motion graphics

Nedenstående topscroll html5-banner fra nemlig.com er et klasseeksempel på, hvordan man omsætter en fremragende tv-reklame (TVC) til inspirerende, animerede videoannoncer og bannere tilpasset perfekt til alle digitale marketingkanaler og formater.

Se selve kampagnefilmen fra nemlig.com, som bureauet Pong står bag. Adjust har efterfølgende omsat kampagnen til opsigtsvækkende kreativer til alle kanaler.

desktop-16-9
Se også: Byg din egen nemlig.com måltidskasse direkte i annoncen

Bannere med integreret iPaper, online tilbudsavis, katalog eller magasin

Du kan integrere dit iPaper-katalog direkte i dine displaybannere og Adnami topscroll.

Har I online-kataloger eller tílbudsaviser, er dette helt oplagt for at engagere flere kunder og fastholde deres opmærksomhed og tid i netop dit banner med DINE tilbud.

Og med iPapers native Sleeknote-integration, kan du endda få dine fede pop-ups med direkte i banneret også.

Alt sammen noget, der øger effekten af dit medieindkøb, din attention rate per hour, engagement m.v.

Vi (Adjust) har gjort det for de seje folk hos ALDI Danmark (se eksempel herunder) samt en anden kunde, som snart går live med det som led i en komplet transformation fra fysiske tilbudsaviser til 100% online-kataloger.

desktop
Prøv Aldis interaktive tilbudsavis her

7 fordele ved HTML5 bannere:

1. Højere CTR: Studier fra eMarketer viser markant større CTR og interaktion med rich media annoncer

2. Booster kreativiteten: Der er uendelige muligheder for at lave fede rich media bannere. Kun fantasien (og jeres inhouse-kompetencer) sætter grænserne

3. Professionalisme: HTML5/rich media annoncer giver dit brand et professionelt, gennemført og sofistikeret udtryk, der gør dine annoncer mere relevante og øger brand recall og brand affinity.

4. Lyd: Du kan inkludere lyd/speak i dine html5 bannere og give en fuldendt oplevelse

5. Store formater: De store html5-bannerformater som Adnami kan formidle en større historie, når man gør det rigtigt. Kreativitet er afgørende for effekten.

6. Responsivitet: HTML5-bannere laves responsivt, så den dominerende visuelle effekt sker uanset device og skærmstørrelse.

7. Nem versionering og splittesting: Det er nemt for os at teste forskellige CTA’er, budskaber og kreativer i dine html5-bannere. Vi kan følge din performance i realtid og hele tiden optimere dine kampagner.

HTML5 banner med produktkonfigurator

Hvis du virkelig vil skille dig positivt ud, engagere og inddrage din målgruppe og øge opmærksomhed, interaktion og CTR i dine annoncer, så se med her.

Med en produktkonfigurator kan din målgruppe få lov selv at vælge fx farve på dine produkter, gå på opdagelse i features og selv designe og sammensætte deres ønskeprodukt. Direkte i banneret!

desktop
Prøv selv Audi-konfiguratoren her Og dette interaktive Skoda-banner

Bannere med quiz, test eller konkurrencer

phone

Hjernen elsker Gamification!

Spil, konkurrencer, quizzer og tests er nogle af de mest effektive marketing-redskaber til at gøre din målgruppe til værdifulde kunder.

Gamification er effektivt, fordi det trigger folks konkurrencelyst. Samtidig er det “ufarligt” at tage en test eller quiz. Der føler man sig ikke “solgt til”.

Du kan med fordel køre dine konkurrencer, quizzer og tests helt ud i din display-/awarenesskampagne samt i retargeting-sporet og booste din leadgen derigennem.

Herunder er et simpelt eksempel, vi har lavet for Sydbank. Vi har MANGE andre eksempler, så kontakt os eller book en demo, hvis du vil se mere!

CASE: Sådan håndterer Aldi +75 årlige kampagner

Bannere med indbyggede leadgen og sign-up formularer

DÉT HER kan virkelig rykke din leadgen og øge værdien af fx retargeting-bannere!

I stedet for kun at bruge Display ads til awareness/retargeting, kan du udvide dit formål og opnå større kampagneeffekt.

Som du kan se her, får SEATs/CUPRA Danmarks forhandlere nu leads og bookinger til prøveture DIREKTE via deres high impact annoncer og Display annoncering.

Det er smart leadgen – helt som du kender det fra Lead Ads på bl.a. Facebook og LinkedIn samt Lead Form Ads på YouTube. Formularen kodes i html5 og sender leads direkte i din indbakke.

HTML5 banner 3D-effekt og rumfølelse

Forestil dig 3D-følelsen i din egen marketing, ligesom Danske Spil herunder. Der er millioner af muligheder.

Hvis du fx kombinerer dem med interaktive elementer som farvevælgere, slidere eller en produktkonfigurator, kan du skabe en utrolig stærk digital oplevelse. Direkte i dine annoncer. Kun fantasien sætter grænser!

Annoncerne kan også gøres dynamiske og feedbaserede, så de opdaterer sig selv med fx datoer, priser, tal, seneste tilbudsavis, tidspunkter osv. Det fjerner en masse manuelt (weekend)arbejde for Danske Spil.

desktop-16-9
CASE: Dynamiske annoncer giver Danske Spil den store gevinst
desktop

Download en komplet medieplan med +80 kreative eksempler

Få overblik over marketingkanaler, formater og specs, og se mere end 80 eksempler på imponerende, animerede kreativer, som de største danske brands benytter.

Yes, giv mig den

Sådan kommer du i gang

Du kan se Adjust an på flere måder:

  1. Book en demo
  2. Spørg på en test-opgave
  3. Afprøv Adjust 3 måneder - uden binding

info@adjust-digital.com

(+45) 20 200 201

Se hvordan andre brands nailer deres kampagner!

adjust digital | Randersvej 2A | 8600 Silkeborg | Denmark