Hvorfor outsource dine digitale annoncer til Adjust?

Ole Kjeldgaard, Marketingdirektør, OK

”Vi har fået en skalérbarhed og digital kreativitet, vi aldrig selv kunne opnå. Vi kan simpelthen se, at vores konverteringsgrader er forbedret, efter vi begyndte at samarbejde med Adjust.”

> Se hvordan OK arbejder med digital kreativitet

desktop-16-9

Jacob Thiesen, Head of Marketing,
Audi Danmark

”Adjust giver vores annoncering et ekstra niveau, en ekstra dimension, som den ikke ville have, hvis vi selv eller andre bureauer skulle lave det. Det er utopi at tro, at man kan ansætte 1-2 designere og gøre det samme selv.”

desktop-16-9

Simon Ryhede, Head of Creative Management,
TV 2 Play

”Adjust er en kreativ skalérbar partner, som eksekverer hurtigt, løfter vores online kreativer til next level og som kan give os sparring ift. hvordan, vi laver bedre digital branding og taktisk marketing. Vi er meget tilfredse med det, vi får fra dem videre.”

desktop

Thomas Eskildsen, Marketingchef, Krifa

”Med Adjust får vi det optimale ud af vores annoncer og øger effekten af vores reach og eksponeringer. Samtidig får vi mere ud af investeringen i videocontent og mere synergi ved at få det professionelt ud i flere kanaler.”

desktop

Martin Skytte, Digital Marketing Manager, UNICEF

”I skal ikke være i tvivl, hvis I overvejer at bruge Adjust. De er topprofessionelle og dejligt pragmatiske. De skaber en uvurderlig fleksibilitet og fart for os i hverdagen og har altid tid, hvis der opstår noget akut.”

> Sådan går UNICEF fra TV til digital eksekvering

desktop-16-9

Kenneth Steel, Marketing Director, Kia

”Der er ingen tvivl om, at Adjust er de bedste i markedet til at lave digitale kreativer. De får folk til at stoppe op og bruge tid på Kia. Det øger brandkendskab, overvejelse og præference, hvilket er det allervigtigste”

> 41% løft i markedsandele for Kia

desktop-16-9

Lærke Egeris Vandborg, Digital Marketing Strateg, Danske Spil

”Adjust er super dygtige designmæssigt, kender til display-mediets præmisser og har store tekniske evner. Kæmpe hjælp. Og vi kan se, at det har en effekt”

> Dynamiske annoncer gør always-on til en leg

desktop-16-9

Du kommer i godt selskab

Slut dig til feltet af markedsledende virksomheder, der har valgt Adjust som partner til at skabe større effekt af deres branding og digitale kampagner via opsigtsvækkende display-annoncer , SoMe-annoncer, Adnami High Impact-formater, Digital Out of Home og html5 bannere.

Vil du også have dit brand på alles læber?

Se hvordan vi kan hjælpe dig

Lad os vise dig meget mere!

Løft din kreativitet og forretning
- kom i gang i dag!

Du kan se Adjust an på flere måder:

  1. Book en demo
  2. Spørg på en test-opgave
  3. Afprøv Adjust 3 måneder - uden binding

info@adjust-digital.com

(+45) 20 200 201

Se hvordan andre brands nailer deres kampagner!

adjust digital | Randersvej 2A | 8600 Silkeborg | Denmark