Case: Audi

Et premium partnerskab:
Oplevelsen af din nye Audi starter online

Adjust er både strategisk og praktisk partner, når Audi sætter sit brand i spil over for tusindvis af potentielle kunder på de digitale platforme. Her er høj performance, høj brandværdi og høj integritet hemmeligheden bag et mangeårigt partnerskab.

Audi - Miljøbillede - Overgang

Kunden/opgaven​

Audi Danmarks vision er at være det mest attraktive og innovative premiumbrand med fokus på at skabe produkter og teknologier, som gør bilisternes hverdag både sjovere og lettere. Audi er en af de mest succesfulde bilproducenter i premiumsegmentet. Mærket er på +100 markeder i verden og har produktion i 13 lande med ca. 90.000 medarbejdere. I 2019 solgte Audi mere en 1,8 mio. biler.

Eksempler på Kreativer
Værdiskabelse

Stor konkurrence, skiftende lovgivning, talrige produktlanceringer og nye teknologier. Udfordringerne er mange, når man sælger premiumbiler i Danmark. Adjust har ansvaret for at skabe en digital oplevelse, der matcher følelsen af at sætte sig ind i en ny Audi, og som samtidig understøtter bilproducentens brand promise. Gennem dyb forståelse for brandets fortælling på den ene side og medieplatformenes krav på den anden, skræddersyr vi relevante eksekveringer, som hver og én gør sig fortjent til målgruppens opmærksomhed. Altsammen med respekt for, at time to market er kritisk for at opnå succes.


Løsning

Adjust skaber synergi og effekt i Audis online-kampagner ved at berige og udrulle de vindende budskaber på tværs af samtlige platforme. En fast marketingplan er ankeret, der sikrer overblik over de landsdækkende kampagner og produktlanceringer, så Audi opnår en sikker og effektiv eksekvering af de mange taktiske kampagner, der kører uge efter uge. ​ Udover at sikre et stabilt, hurtigt flow i kampagnerne laver Adjust digitalt materiale til de mange forhandlere i Danmark, hvilket fjerner kompleksitet hos forhandlerne og garanterer en rød tråd i det visuelle udtryk. I 2021 bidrager Adjust desuden til den digitale aktivering af flere af Audis sponsorater.


Samarbejde

Høj performance bygger (også) på relationer. Og Adjust arbejder tæt sammen med Audis mediebureau, PHD, med fokus på løbende at optimere både kreativer og medieindkøb. De tætte relationer imellem kunde, mediebureau og Adjust betyder, at der kan tages hurtigere beslutninger, og at alle hjælper til en optimal eksekvering.


Citat tegn - Hvid

Vi vil være Danmarks førende premium bilmærke. Til den mission har vi brug for de bedste partnere, og her spiller Adjust en vigtig rolle. Deres fart matcher vores egen, og deres evne til at skabe digitale oplevelser af vores brand er imponerende.”

Jacob Thiesen Head of Marketing

186

Kampagner

1955​

Kreativer

404594898

Impressions


Resultater

Målbar kvalitet:
En suveræn digital brandoplevelse, der matcher Audis egen kvalitet. Ingen kompromiser uanset platform og format.

Kontakt os

Billede af: Carlo Palmisano

Vil du vide mere om denne løsning, så er
jeg klar til at hjælpe dig.

CARLO PALMISANO
CLIENT DIRECTOR / PARTNER
 
+45 31 54 55 92

Se flere cases

Lad os vise dig meget mere!