Navneskifte: Fra Better Banners til Adjust

Facebook - Linkbillede - Blog - Vi skifter navn

Vi skifter navn til Adjust Digital – fordi vi er meget mere end ”Better Banners”.

Meget vand er løbet under broen i den brusende flod, vi kalder internettet, i de mere end 12 år, som Better Banners har skabt online annoncer. Vi er som virksomhed vokset, blevet klogere og dygtigere. Vi har formået at positionere os som de bedste til digital annonceproduktion, alt imens mængden af annoncer på nettet er eksploderet.

Vi bliver i gennemsnit eksponeret for mellem 2.000 og 10.000 online annoncer hver dag – men vi husker stort set ingen. Vi er blevet såkaldt ”banner blinde”, og der synes at have hersket konsensus om, at annoncerne mere end noget andet var et irritationsmoment; Farveløse annoncer fokuseret på målinger uden helt at vide hvorfor.

Strømmen er ved at vende

Hvorfor, spørger du? Fordi vi har knækket koden til at bringe farven og kreativiteten tilbage til online annoncer, så der i stedet for irritation opstår en unik oplevelse brand og kunde imellem. Dermed er første pille til at opbygge brandloyalitet sat.

Vi har nemlig skabt vores egen teknologiske platform, hvorfra vi kan eksekvere dine taktiske og strategiske budskaber på alle tænkelige digitale platforme. Vi forstår kompleksiteten af den verden, som dit brand befinder sig i. De konstante forandringer, de nye krav, nye kanaler, nye medier – vi gør det simpelt for dig.

Vi sikrer høj ensartethed, performance og kvalitet – ikke alene pga. vores unikke egenudviklede tech-platform, men i samspil med vores håndplukkede team af dedikerede medarbejdere, der med hver sin faglige iver og stolthed kæmper for hvert et klik og hvert ”impression”. Med dette kan vi sikre et unikt servicekoncept til konkurrencedygtige priser.

Vores mission er klar

Vi vil ikke alene genopdage online annoncering – vi vil gøre det fantastisk og skabe Digital Creative Excellence.

Nogle af verdens største brands stoler på os. Nogle af de mest ambitiøse vækstvirksomheder er afhængige af vores løsninger – og fælles for dem alle er, at vi tilsammen danner et ægte, værdiskabende partnerskab.

Således er vi hos Adjust nu klar til at gå mod strømmen af ligegyldige annoncer og udfordre og skubbe grænserne for jeres resultater. I en verden af støj får vi dine kunder til at se, lytte til og huske dit brand.

Vi glæder os!

Adjust logo - Sort - Statisk - Favicon