Adjust henter M-list nomineret marketingchef

Adjust henter M-list nomineret marketingchef Andreas G. Jensby

Adjust (tidligere Better Banners) har tilknyttet den tidligere CMO hos IMPACT og No Zebra, Andreas G. Jensby til at forløse det store markedspotentiale.

Pressemeddelse:

Det silkeborgensiske nichebureau, Adjust, som designer, udvikler og koder interaktive digitale annoncer og bannere til alle tænkelige digitale medier og platforme, styrker fra 1. september sit kommercielle team med Andreas G. Jensby.

Det fortæller Dansk Markedsføring.

Andreas kommer fra en stilling som marketingchef hos IMPACT Commerce og en dugfrisk nominering til årets M-list hos Dansk Markedsføring. Direktør i Adjust, Klaus Mogensen, glæder sig.

”Andreas kommer fra øverste marketinghylde og har af flere omgange bevist sine evner til at skyde brands til tops via inspirerende og effektiv marketing. Da vi netop har skiftet navn og identitet fra Better Banners til Adjust, kunne timingen ikke være bedre i forhold til at få Andreas ombord,” udtaler han.

Skal indtage det store hul i markedet

Selv om store brands som Audi, Arla, Skoda, Unicef, nemlig.com, Aldi og Norlys allerede er på kundelisten hos Adjust, er potentialet stadig enormt. For der er ikke andre bureauer, som specialiserer sig i at skabe digitale brandoplevelser på niveau med Adjust, fortæller Andreas G. Jensby:

”Den digitale aktivering af kampagner og tv-reklamer på tværs af platforme, bliver tit lavet i al hast til allersidst uden den store omtanke. Hvis det overhovedet bliver gjort. Adjust kan – som nogle af de eneste få forbrugerne til rent faktisk at interagere med brandet og klikke på annoncer og bannere.”

Kæmpe convenience-faktor for store virksomheder

Adjust producerer 300-500 færdigdesignede og kodede annoncer og bannere hver måned og er en suveræn videns- og markedsleder, når det gælder design og kodning af interaktive, digitale kreativer,

Netop den specialiserede ekspertviden, høje kvalitet og lynhurtige eksekvering ræsonerer med behovet hos de store brands, som kører mange store kampagner, udtaler Head of Marketing i Audi, Jakob Thiesen.

”Adjust spiller en vigtig rolle i vores mission om at være Danmarks førende premium-bilmærke. Deres evne til at digitale oplevelser af vores brand er imponerende, og så matcher deres produktionshastighed vores eget behov for tempo.”

Adjust runder indenfor de næste måneder 20 medarbejdere. Det er mere end en fordobling på ét år, fortæller direktør Klaus Mogensen.