Case: ALDI

75 digitale kampagner:
1 suverænt samarbejde

Ugens tilbud, månedens tema, fødselsdagsfest eller julefrokost. I dagligvarebranchen byder hver uge på nye udfordringer og kampagner, der skal få kunderne ind i butikken. Adjust er tæt partner med ALDI, når op mod 75 årlige digitale kampagner skal flytte varer, markedsandele og omsætning.


Kunden/opgaven​

ALDI er en af Europas førende detailvirksomheder med mere end 180 butikker i Danmark og +60.000 medarbejdere i 9 lande. I 2014 kunne ALDI fejre 100-års jubilæum, og i Danmark bydes kunderne indenfor i en moderne dagligvarebutik med et stort strategisk fokus på økologi, vegetariske produkter og den gode kundeoplevelse.

ALDI - Tellerken - Boller i karry

Værdiskabelse


Deadline-disciplin, performance, effektivitet og et stærkt overblik er afgørende, når to kampagner skal afvikles hver uge. Centralt i samarbejdet mellem Aldi og Adjust er en fælles forståelse af, at projektledelse og planlægning er forudsætninger for udvikling. 

Adjust spiller derfor en vigtig rolle i at udfordre ambitioner, teknologibrug og kreativitet på de digitale kampagner – selv i perioder, hvor aktivitetsniveauet er højt. Det sikrer ALDI en værdiskabende partner, for hvem snorlige drift og kontinuerlig udvikling ikke er hinandens modsætninger.

ALDI - Tellerken - Wraps med Farlaffel

Løsning

Hver uge sendes en ny tilbudsavis på gaden, som følges op af en digital kampagne med fokus på udvalgte tilbudsprodukter. Udover de ca. 50 tilbudsproduktioner producerer Adjust materiale til ALDI’s ca. 25 årlige butiksåbninger. Højtider markeres hen over året med forskellige temakampagner som skolestart, halloween, jul, påske osv. Her sætter vi kreative muligheder og stram planlægning i spil for at få kampagnerne til at skille sig ud fra den ugentlige annoncering og intelligent teste nye idéer og muligheder af.


Samarbejde

Adjust hjælper ALDI med løbende at teste nye formater, lave splittests og samle erfaringer, som kæden kan bruge fremadrettet. En fast tilknyttet Client Manager fra Adjust holder en tæt dialog med ALDI’s marketing team – og sikrer en grundig planlægning 3-4 måneder frem. Det er hjørnestenen i en effektiv og problemfri hverdag.


Gennem daglig sparring med interne grafikere sikrer vi en forretningsmæssig og kommunikativ rød tråd mellem digital og offline – og skaber plads til udvikling og test af nye ideér

ALDI Tilbudsavis
Citat tegn - Hvid

Med mere end 75 digitale kampagner om året er det altafgørende, at samarbejdet kører perfekt. Med Adjust har vi en partner, der sikrer et ensartet udtryk i alle kampagner, og at vi aldrig misser en deadline.”

Mads Winther Nielsen
Digital Advertising Manager​

Citat tegn - Hvid

Hos Adjust får vi kreativ sparring og konstruktivt modspil, hvilket sikrer høj kvalitet i vores kontinuerlige flow af kampagner. Deres engagement giver os tryghed til at lade dem løfte og udvikle vores digitale udtryk, da de kender vores brand”

Mads Winther Nielsen Digital Advertising Manager​

75

kampagner​

565

kreativer

109425224​

Impressions

Resultater

Målbar kvalitet:
ALDI har fået et markant løft i deres kreative udtryk på digitale kampagner. De ser mere indbydende ud, og der er en klar linje i de ugentlige annonceringer.

De hårde fakta:
Adjust har ansvaret for varetagelse, optimering og udrulning af de mere end 600 årlige annonceringsformater.

En relation med værdi:
Adjust har rådgivet om optimering af medieplaner, valg af formater og nye annoncemuligheder, som er med til at hæve afkastet af de mange kampagner. Adjust har sikret, at alle kampagner er klar til deadline og kører den daglige projektledelse og dialog med de relevante kontaktpersoner hos ALDI.

Løft din digitale effekt og kreativitet i dag

Billede af: Carlo Palmisano

Vil du se, hvordan vi kan løfte dine kampagners performance og udtryk (og gøre din hverdag nemmere), så tag endelig fat i mig.

CARLO PALMISANO
CLIENT DIRECTOR / PARTNER
 
+45 31 54 55 92

Se flere cases

Lad os vise dig meget mere!