Service

Hvad er
Digital Creative Excellence ?

Med konceptet Digital Creative Excellence har vi sat en ny standard. Alt for længe har annoncører måtte nøjes med ugennemsigtige medieindkøb og middelmådige annonceproduktioner i sidste øjeblik. ​I en tid hvor digital annoncering overtages af algoritmer, kunstig intelligens og automatisering, har vi igen og igen bevist, at den største forskel skabes i det visuelle kampagnemateriale.

Sådan arbejder vi

Vi eksekverer dine taktiske og strategiske budskaber på alle tænkelige digitale platforme. Siden 2009 har vi arbejdet med digitale annoncer. Vi har bygget mere end 150.000 kreativer til kampagner for brands i hele Europa. Altid med samme tilgang. Vores speciale ligger i at udnytte potentialet i hvert enkelt annonceformat – det kalder vi Digital Creative Excellence.  Vi sikrer høj ensartethed, performance og kvalitet, fordi vi tager ansvar for alle dine digitale formater og budskaber – på tværs af medier og kanaler. 

Samarbejde er vejen til succes

Vores formel er simpel, men effektiv: Vores egen teknologiske platform, specialuddannede medarbejdere, en knivspids kreativitet og et unikt servicekoncept. Vi rådgiver omkring alle facetter af jeres digitale annoncering – fra strategi til valg formater. Vores annoncer vises 5 mia. gange om året, hvilket giver os en unik indsigt i de bedste optimeringspotentialer for vores kunder. Vi samarbejder ikke med hvem som helst, og vores koncept er kompromisløst fokuseret på værdiskabelse, målt på performance, tempo og eksekvering.  

Oplev vores cases

Lad os vise dig meget mere!

Kontakt os

Det er os, kort fortalt…
skal vi finde ud af, om vi er et godt fit?

info@adjust-digital.com

(+45) 20 200 201

adjust digital | Randersvej 2A | 8600 Silkeborg | Denmark