Som led i vores vækstplaner søger vi nu en Head of Operations med kommerciel og ledelsesmæssig erfaring til at udvikle og lede vores kreative produktionsteam, optimere processer og styrke broen mellem Client Management og de kreative leverancer.

Obs: Du behøver ikke skrive en ansøgning. Bare send dit CV til os. Vi vurderer løbende kandidaterne, da vi gerne vil have stillingen besat snarest muligt.

Adjust er på ét år gået fra 10 til 25 medarbejdere, har omlagt forretningsmodellen, øget både omsætning og bundlinje med 40% og er generelt inde i en fremragende udvikling.

Som et yderligere led i professionaliseringen og udviklingen af Adjust søger vi nu en Head of Operations, som får ansvaret for at lede og udvikle et kreativt team på 10 knalddygtige folk.

Vi søger dig, der…

 • Har kommerciel forståelse og erfaring med, hvad der betyder mest hos store brands, når de skal lancere store, strategiske brand-/produktkampagner. Du kunne fx komme med erfaring fra et medie- eller reklamebureau, men det er ikke et krav.
 • Vil indgå i Adjusts ledelsesteam og bidrage til den strategiske retning for produktion, produktudvikling, leverancer og kvalitetsikring. Du bliver en del af et erfarent og fokuseret ledelsesteam, hvor Salg, Marketing og Client Management også er repræsenteret.
 • Helt naturligt sikrer stærk forventningsafstemning, kvalitetsleverancer og realistiske deadlines mellem den kreative produktion og vores Client Managers – i tæt samarbejde med vores Head of Client Management.
 • Har ledelseserfaring og elsker at lede, udvikle, udfordre og drive medarbejdere, opgaver og stærke processer med alt, hvad der hører til. Niveauet er allerede højt.
 • Elsker at skabe og udvikle effektive strukturer og processer. Vi har en stærk teknisk platform, der i kombination med de skarpe kreative hjerner giver en fantastisk fart og kvalitet i eksekveringen – samt glade kunder. Men alting kan udvikles, og den del skal du elske at nørde.

Det er ikke afgørende (men dog en fordel), at du har erfaring med den digitale marketingverden og/eller design og produktion af digitale kampagner. Det vil du lære gennem et internt uddannelsesforløb. Ledelsesdelen og den kommercielle forretningsforståelse vægter vi til gengæld højt.

Vi tilbyder dig…

 • Et lederjob i en virksomhed i vækst med stort ansvar og en plads i ledelsen
 • En spændende og varieret arbejdsdag, hvor du gør en synlig forskel for kunder og medarbejdere
 • Et fantastisk arbejdsmiljø hvor indflydelse, medansvar, innovation og teamspirit er nøgleord
 • Løn efter kvalifikationer og erfaring
 • Frokostordning, god kaffe og brusende danskvand i hanen
 • 30 sekunders kørsel fra Silkeborg-motorvejen – med direkte udsigt til Silkeborg Stadion

Hvem og hvad er Adjust?

Adjust er Danmarks førende leverandør af digitale kreativer. Vi hjælper vores kunder med fremstå professionelle, ensartede og inspirerende på tværs af alle digitale marketingkanaler. Det gør vi ved at designe, animere og kode effektfulde annoncer til alle deres kampagner og medieplatforme.

Høj convenience og kvalitet, klar brand-genkendelse, reduceret kompleksitet og hurtig time-to-market er afgørende forretningsparametre, som vi medvirker til at sikre for vores kunder.

Vi har i dag en kundetilfredshed på 9 ud af 10. I vores seneste cases for Kia og UNICEF kan du se, hvad kunderne selv siger.

Skyd dine spørgsmål til os

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Line Palmisano
Executive Assistant
e: lp@adjust-digital.com
t: +45 3154 5442

Send dit CV til os snarest muligt til job@adjust-digital.com

Ansøgere vurderes løbende, da vi gerne vil have stillingen besat snarest muligt.