ILVA i digital vækst:
“Kreativerne er det eneste, vi har udskiftet”

ILVAs sofakampagne ramte indeks 480, og klikraterne er løftet med hhv. 72% og 85% på udsalgskampagner og ILVAs dynamiske retargeting. ”Det er helt vildt, hvor meget de nye digitale kreativer har løftet os.”

laptop-16-9
Dette er historien om

”Den spraglede
ælling, der blev til en
smuk svane”

En ny, stilren brandidentitet, et nytænkt fokus på ”møbler til et helt hjem”, og nye eksklusivt udseende digitale annoncer har løftet humøret, resultaterne og kvalitetsopfattelsen af ILVA-brandet, som nu udstråler lækkert design, høj kvalitet, bæredygtighed og stilmæssig sammenhæng.
phone-9-16
laptop
ILVA omsatte i 2022 for 1,7 mia., og løftede online-salgets andel af omsætningen fra 8 til 14% af omsætningen. 

Når cheferne i en købmandspræget forretning som ILVA roser design og kampagner, ved man, at vi har ramt noget godt. Og så er de selvfølgelig glade for de konkrete resultater, det har ført med sig. Det er en ret helstøbt transformation.”

Hanne Christensen, Brand & PR Manager, ILVA

85% løft i CTR:
“Det er båret af kreativerne fra Adjust”

Brandhouse og ILVAs Brand Manager Hanne Christensen har skabt det nye CVI, som Adjust har konverteret, animeret og kodet til eksklusive digitale annoncer på tværs af display, YouTube og Meta, samt til interaktive og dynamiske bannere. Precis Digital står for opsætning og afviklingen i Google DV360.

Effekten af det visuelle løft er dejlig målbar, fordi ILVA har holdt alle andre parametre – medier, målretning, spend, formater, placeringer m.v. – uændret i forhold tidligere kampagner:

1.På ILVAs udsalgskampagner er klikraten løftet med 85% på display

2.På ILVAs dynamiske DCO-bannere får de nu 72% flere klik

3.ILVAs sofakampagne endte i indeks 480
(mere om det nedenfor)

phone-9-16
laptop

Det er et ret markant løft, som er båret af de nye, lækre kreativer fra Adjust. Folk klikker som regel dér, hvor de fokuserer, så det har uden tvivl skabt øget visuelt blikfang og effekt på vores kampagner.”

Claus Enggaard Pedersen, Digital Performance Manager, ILVA

Designermøbler skal markedsføres lækkert

Tidligere var ILVAs sortiment, design og marketing spraglet og fragmenteret.

ILVAs nye eksklusive udtryk har vi hos Adjust ført over i de digitale annoncer. Både brandingkampagner og tilbudskampagner er løftet væsentligt.

Bl.a. har vi lavet en række interaktive displayannoncer med fokus på ét produkt. Fx en sofa-serie, hvor målgruppen kan se, lege og udskifte farverne. Ingen pris eller taktiske budskaber.

På YouTube, Display og Meta blev der skabt stor interesse omkring sofaen.

En interesse som ILVA via en taktisk retargeting tilbudskampagne høstede frugterne af.

Resultat?

Salget af Siena-sofaen endte i indeks 480. På blot to uger. Med et relativt lav medieinvestering.

Andre sofaer, som også var på tilbud, men ikke markedsført, lå i indeks 143.

ROAS endte på vilde 2468 procent på Siena-kampagnen.

Ens marketing-stolthed peaker med sådanne kampagner. Det hele ser lækkert ud, taktikken er stærk, og resultaterne er imponerende.”

Claus Enggaard Pedersen, Digital Performance Manager, ILVA

DCO-bannere
løftet med 82%

Adjust står også bag ILVAs always-on-bannere til retargeting, som via Raptors personaliseringsmotor automatisk henter de produkter ind, som folk har set på, som er på kampagne, eller som er de mest populære.

De tidligere bannere lå med en stabil høj performance. Men efter vi redesignede dem med det nye look&feel, er klikraten steget med hele 82%.

laptop

Når din always-on-motor løfter sin performance så markant, skaber det helt sikkert effekt i vores butikker og for salget generelt. Det er vi super tilfredse med.”

Claus Enggaard Pedersen, Digital Performance Manager, ILVA

Løft din digitale effekt og kreativitet i dag

Billede af: Carlo Palmisano

Vil du se, hvordan vi kan løfte dine kampagners performance og udtryk (og gøre din hverdag nemmere), så tag endelig fat i mig.

CARLO PALMISANO
CLIENT DIRECTOR / PARTNER
 
+45 31 54 55 92

Next work

Lets tell you much more