Case: YouTv

Nyt landsdækkende koncept:
Fremtidens TV-pakke for YouTv

Adjust står bag eksekveringen af den landsdækkende kampagne for YouTv, hvor de kreative budskaber spillede en afgørende rolle i at øge brandkendskabet til et nyt, banebrydende produkt.

Kunden/opgaven​

YouTv er Nuudays bud på en streamingtjeneste via app. Her får kunden adgang til alle kanaler og andre streamingtjenester, som Nuuday tilbyder i deres TV-pakker. Ét sted til underholdningen. Én mission om at tilbyde kunderne et unikt udvalg og unik medbestemmelse.


Værdiskabelse

Det er forretningskritisk for YouTv, at deres brand bliver præsenteret på samme høje kreative niveau på alle digitale platforme. Især i lanceringen af en ny tjeneste, som rammer målgruppen med høj relevans, høj værdi, men lavt kendskab. Adjust sikrer konsistens og positiv opmærksomhed ved at få det maksimale ud af potentialet i de enkelte formater på social media, display, video, outdoor m.m.


Med relativt få hænder i marketingteamet hos YouTv er tæt samarbejde og dialog en absolut nødvendighed. Derfor har Adjust sat et team med evnen til at følge kundens tempo og levere kreativer, der bliver set, hørt og husket.

Løsning

YouTv kører 4-5 store kampagner årligt understøttet af TV-spots, digital annoncering, outdoor, radio og print. Her spiller det digitale en hovedrolle i deres kunderejse. Sammen med kunde og reklamebureau sikrer vi, at alle formater understøtter de overordnede mål for kampagnen.


Samarbejde

Hos YouTv vægter man et tæt samarbejde på tværs af bureauer meget højt, så de interne ressourcer kan fokusere på det væsentlige i en hektisk hverdag.


Det er afgørende at Adjust er i konstant dialog med reklame- og mediebureau for at sikre et højt kreativt niveau og en gnidningsløs eksekvering af deres løbende kampagner.

Citat tegn - Hvid

På trods af korte deadlines formår Adjust altid at tage vores idéer og kampagnemateriale og gøre det spændende og visuelt lækkert.”

Michael Nielsen Creative & Brand Marketing Manager

26

Kampagner

37887147

Impressions

50999

Clicks

Resultater

Målbar kvalitet:
Ensartet kreativ udrulning på tværs af platforme.

Løft din digitale effekt og kreativitet i dag

Billede af: Carlo Palmisano

Vil du se, hvordan vi kan løfte dine kampagners performance og udtryk (og gøre din hverdag nemmere), så tag endelig fat i mig.

CARLO PALMISANO
CLIENT DIRECTOR / PARTNER
 
+45 31 54 55 92

Se flere cases

Lad os vise dig meget mere!