Case: TDC Erhverv

Den optimale kunderejse:Kvalitet fra A-Z

Adjust hjælper Danmarks mest traditionsrige fullservice virksomhed inden for skalerbare it-løsninger med at lægge de rigtige digitale strategier – og skabe en optimal kunderejse fra A-Z. Altsammen med fuld fokus på leadskabelse og at nå helt ud til målgruppen med relevante budskaber.

TDC - 5G vector grafik

Kunden/opgaven​

TDC Erhverv, som vi kender det i dag, stammer helt tilbage fra 1882, hvor de første telefonlinjer blev lagt i København med 22 kunder. I dag har TDC Erhverv mere end 50.000 virksomhedskunder, som sammenlagt har mere end 1 mio. medarbejdere.


Værdiskabelse

TDC Erhverv er afhængig af en digital partner med ekspertise i online annoncering, og i hverdagen fungerer Adjust som digitalt bindeled mellem kundens reklamebureau, Fireball, og MediaCom, der blandt andet står for medieindkøb. Vores dybe erfaring med kreative formater er afgørende for et ensartet og effektivt resultat. Det kom blandt andet til udtryk i forbindelse med lanceringen af et nyt design, hvor sikringen af samme kreative udtryk i digitale kampagner såvel som på SoMe video havde højeste prioritet.


Løsning

Adjust har rådgivet TDC Erhverv omkring strategisk opbygning af always-on annoncering. Ved at arbejde med digitale kunderejser og annoncestrategier for retargeting, kontekstmålretning og valg af formater, har vi hjulpet TDC Erhverv med at få et større afkast af deres annoncekroner.


Samarbejde

I samarbejdet med TDC Erhverv har det været vigtigt at skabe synergier i relationen mellem reklamebureau, mediebureau og eksekvering. Adjust har derfor arbejdet tæt sammen med Fireball om kundens kreative udtryk og de tekniske muligheder i Display annoncering. Vi har håndteret al levering af materiale til Mediacom, så TDC Erhverv slipper for at være mellemled og kun bliver indblandet i processen, når det er nødvendigt.


Citat tegn - Hvid

Samarbejdet med Adjust føles som et inhouse team. Kompetent sparring, kreative løsninger og hurtig eksekvering er altafgørende i en travl B2B-hverdag”

Ditte Due Senior Marketing Manager

260

kreativer

25

kampagner

67571993

impressions​

Resultater

Målbar kvalitet:
TDC Erhverv har i dag et mere professionelt og indbydende udtryk i deres digitale kampagner – som matcher deres markedsledende position.

De hårde fakta:
TDC Erhverv har opnået et markant kvalitetsløft, uden at det har krævet flere interne ressourcer.

En relation med værdi:
Det velfungerende samarbejde imellem bureauerne har gjort, at det er hurtigere at producere kampagner, så TDC Erhverv kan være agile i et konkurrencepræget marked.

Løft din digitale effekt og kreativitet i dag

Billede af: Carlo Palmisano

Vil du se, hvordan vi kan løfte dine kampagners performance og udtryk (og gøre din hverdag nemmere), så tag endelig fat i mig.

CARLO PALMISANO
CLIENT DIRECTOR / PARTNER
 
+45 31 54 55 92

Se flere cases

Lad os vise dig meget mere!