Til det næste skridt i vores vækstrejse, søger vi nu en Head of Sales med kommerciel og ledelsesmæssig erfaring til at udvikle og lede vores salgsteam, optimere processer og styrke samspillet mellem salg og marketing.

Obs: Du behøver ikke skrive en ansøgning. Bare send dit CV til os. Vi vurderer løbende kandidaterne, da vi gerne vil have stillingen besat snarest muligt.

Adjust er på ét år gået fra 10 til 25 medarbejdere, har omlagt forretningsmodellen, øget både omsætning og bundlinje med 40% og er generelt inde i en fremragende udvikling.

Som et yderligere led i professionaliseringen og udviklingen af Adjust søger vi nu en Head of Sales, som får ansvaret for at opbygge og lede et stærkt salgsteam.

Vi søger dig, der…

 • Har kommerciel forståelse og erfaring med, hvad der betyder mest hos store brands, når de skal lancere store, strategiske brand-/produktkampagner.
 • Har erfaring med værdibaseret B2B-salg og er god til at skabe relationer i dit salgsarbejde. Det er en fordel hvis du har arbejdet med salg indenfor marketing.
 • Kan styre en pipeline, arbejde med forecasts og bruger KPI’er til at styre dit salgsteam og skabe resultater.
 • Har ledelseserfaring og elsker at lede, udvikle, udfordre og drive medarbejdere, opgaver og stærke processer med alt, hvad der hører til. Niveauet er allerede højt.
 • Forstår hvordan marketing og salg spiller hinanden gode, kan bidrage til at videreudvikle vores inbound-setup og i samarbejde med vores dygtige CMO styrke vores position som de dygtigste i branchen.

Det er ikke afgørende (men dog en fordel), at du har erfaring med den digitale marketingverden. Du vil igennem vores interne uddannelsesforløb, lære alle de vigtige aspekter af at producere digitale kampagner. Ledelsesdelen og den kommercielle forretningsforståelse vægter vi til gengæld højt.

Vi tilbyder dig…

 • Et lederjob i en virksomhed i vækst med stort ansvar og en plads i ledelsen. Du vil have en tæt daglig dialog med vores CEO
 • En spændende og varieret arbejdsdag, hvor du gør en synlig forskel for kunder og medarbejdere
 • Et fantastisk arbejdsmiljø hvor indflydelse, medansvar, innovation og teamspirit er nøgleord
 • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring
 • Frokostordning, god kaffe og brusende danskvand i hanen
 • 30 sekunders kørsel fra Silkeborg-motorvejen – med direkte udsigt til Silkeborg Stadion

Hvem og hvad er Adjust?

Adjust er Danmarks førende leverandør af digitale kreativer. Vi hjælper vores kunder med fremstå professionelle, ensartede og inspirerende på tværs af alle digitale marketingkanaler. Det gør vi ved at designe, animere og kode effektfulde annoncer til alle deres kampagner og medieplatforme.

Høj convenience og kvalitet, klar brand-genkendelse, reduceret kompleksitet og hurtig time-to-market er afgørende forretningsparametre, som vi medvirker til at sikre for vores kunder.

Vi har i dag en kundetilfredshed på 9 ud af 10. I vores seneste cases for Kia og UNICEF kan du se, hvad kunderne selv siger.

Skyd dine spørgsmål til os

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Carlo Palmisano
Client Director
e: cp@adjust-digital.com
t: +45 3154 5492

Send dit CV til os snarest muligt til job@adjust-digital.com

Ansøgere vurderes løbende, da vi gerne vil have stillingen besat snarest muligt.