Juli 2024 – Månedens inspiration

Hvad har at rejse, sport, blomster og et gabende tomt køleskab til fælles?

Jo, ser du, det er temaerne for denne måneds udvalgte kampagner … som også på mange måder kendetegner sommeren for mange af os. Derfor sætter vi fokus på, hvordan vi i samarbejde med 4 af vores kunder har udarbejdet kampagner, som på mange måder udtrykker den danske sommer. Se med her og lad tankerne flyve tilbage til en (forhåbentlig) skøn sommer.

Nemlig.com – køleskab

Hvem kender ikke følelsen af at komme hjem til et gabende tomt køleskab efter en god sommerferie? Det har vi hjulpet Nemlig.com med at fokus på med en af deres seneste kampagner, hvor køleskabet går fra at være tomt og kedeligt til fyldt og lækkert med en sofistikeret slider-funktion i selve annoncerne.

Oplev kampagnen lige her
Mobilvenlig version her

Tivoli – blomsterfestival

Sommer er lig med blomster og kampagnen for Tivoli viser tydeligt, hvordan vi har omsat et ellers fladt design til en levende og udtryksfuld kampagne med 3D effekt og fine detaljer af animationer på sommerfuglene og blomsterne.

Se kampagnen lige her
Mobilvenlig version her

Waoo – sportssommer

2024 er et af de største sports-år med et kæmpe udvalg af sportsbegivenheder hen over sommeren – derfor har det været vigtigt for Waoo at visualisere, at du kan få adgang til alle de vigtigste kanaler hos dem. Det har vi løst med hurtige animationer og skift, som sikrer blikfang kombineret med sportsikoner, som skaber sammenhæng til kommunikationen.

Se kampagnen lige her
Mobilvenlig version her

DSB – Orange sommer

At rejse er at leve … og specielt om sommeren rejser vi danskere rigtig meget. Og uanset om du rejser langt eller kort, så kan du komme billigt frem (og tilbage) med DSBs Orange billetter. Udover det kendte orange univers er denne kampagne designet med et mere sommerligt udtryk med sol, sand og skrabefunktion, som indbyder brugeren til at interagere med annoncen og skrabe sig til en billig billet.

Se kampagnen lige her
Mobilvenlig version her