Audi Q6 e-tron lancering – et marketing-pitstop på Le Mans-niveau

I et tæt samarbejde med Audi har vi skabt en spændende kampagneproduktion for den digitale lancering af den nye Audi Q6 e-tron (se eksempler fra kampagnen her). Materialet blev udarbejdet med stilrene animationer med udgangspunkt i Audis høj-kvalitets-billedmateriale for at fremhæve bilens elegance og dens avancerede funktioner.

Fokus på høj standard og innovativ teknologi i kombination med speed to market, var afgørende for både os og Audi for at ramme markedet hurtigt efter den globale lancering af bilen.

 

Vejen til succes

”Tillid og nysgerrighed er nogle af nøgleordene, som beskriver vores samarbejde med Audi. Og netop deres betroede tillid gjorde, at vi havde frie rammer til at udtænke Audi Q6 e-tron kampagnen på flere niveauer” udtaler Adjust’s Senior Client Manager, Pernille Hjorth.

Hun uddyber: ”På bare 2 arbejdsdage leverede vi en færdig kampagne bestående af ca. 40 digitale kreativer på tværs af display, high impact og SoMe, hvilket krævede fleksibilitet og agilitet fra begge parter for at kunne lykkes.”

 

Hurtig respons og ny strategi

”Det var en kæmpe fornøjelse at opleve, hvor hurtigt Adjust havde mulighed for at præsentere designforslag på display og herudover en helt ny strategi for SoMe annoncering på modelkommunikation”, udtaler Niklas John Theakston, Head of Digital, hos Audi.

“Adjust var med til at sikre, at vi lynhurtigt kom ud over rampen med relevant kommunikation om modellen og de har i høj grad bidraget til den store mængde trafik, som vi har haft på siden introduktionen”, slutter Niklas.

Vi er enormt stolte af samarbejdet med Audi om lanceringen af den nye Audi Q6 e-tron i Danmark og vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.

 

Se eksempler fra kampagnen her. Husk at du kan skifte platform i den lilla menu-bar