April 2024 – Månedens inspiration

Månedens kampagner – sådan opnår du højere engagement i dine annoncer!

Velkommen til april måneds inspiration, hvor vi springer ud i to eksempler på kampagner, hvor fokus er på at aktivere brugerne og skabe engagement ved brug af scroll-funktionen i high-impact formater. Vi slutter af med en enkelt kampagne, som med al tydelighed viser, hvordan ”less is more” og et stærkt virkemiddel i at opnå brand awareness og servere skarpe budskaber.

Se med herunder og lad dig inspirere til, hvordan din næste kampagne kan foldes ud digitalt.

3Internet – Den nemmeste vej til hurtigt internet

I samarbejde med 3 har vi udviklet en digital kampagne for 3Internet med et tydeligt hovedbudskab.

Ud over produktet er den ikoniske hund, kendt fra bl.a. Tv-reklamerne, det bærende element i kampagnen. Og med en kombination af en hurtig unboxing og hunden, der balancerer med en router på snuden, skabes en interessant stop-op-effekt. Stor ros til holdet fra 3, som hele tiden udnytter de kreative muligheder i deres assets.

Implementering af video giver mulighed for at aktivere brugerne, og det skaber en interaktiv oplevelse direkte i annoncerne, hvilket fører til øget engagement. Derudover har vi sat fokus på brugerinvolvering gennem det nye high-impact format fra Adnami, hvor vi udnytter scroll-funktionen til at få brugerne til at interagere med annoncerne og dermed skabe engagement i kampagnen.

STARK – Workwear

STARKs Workwear kampagne henvender sig til Danmarks håndværkerne, og har til formål at vise det store udvalg af arbejdsbeklædning hos STARK (som by the way har landets største udvalg 😉). Udover at gøre hverdagen lettere for håndværkerne, tilføjer STARKS arbejdsbeklædning også en ekstra dimension af stil og coolness.

Kampagnen er bygget op med stærke visuelle elementer, som vi har animeret for at skabe en historie, der viser det store udvalg til den enkelte håndværker.

Ud over standard displayformater har vi arbejdet med double height midscroll-format i denne kampagne. Her udnytter vi igen scroll-funktionen for at lade brugeren interagere med kreativet. Når du scroller ned over siden, kommer der flere håndværkere ind kreativet, hvilket skaber opmærksomhed og forlænger den tid, du interagerer med annoncen.

Se kampagnen på dette link:

Audi – Lancering af Audi e-tron Q6

Foråret har også budt på et spændende samarbejde med Audi om lancering af den helt nye Audi e-tron Q6, som skulle introduceres lynhurtigt på det danske marked efter den globale lancering.

Med blot 2 arbejdsdage til kampagneproduktionen lykkedes det os at skabe en komplet kampagne bestående af 40 digitale annoncer på tværs af display, high impact og Social Media. Materialet blev udarbejdet med lækre, stilrene animationer ud fra højkvalitets billedmateriale for at fremhæve bilens elegance og dens avancerede funktioner.

Time-to-market var afgørende og vores fælles, hurtige indsats gjorde det muligt at lancere kampagnen på kort tid. Stor tak til teamet fra Audi for det gode samarbejde om kampagnen!

Se kampagnen på dette link: