Adjust henter Playable-leder som ny CCO

Niklas Sønderskov Andersen_CCO_Adjust Digital
Niklas Sønderskov Andersen_CCO_Adjust Digital

Niklas Sønderskov Andersen bibringer stor erfaring fra Dentsu X og Playable på bureausiden samt fra kundesiden, hvor han har været CMO i bl.a. BoConcept, Bestseller og Puma. ”Årets signing” ifølge Adjusts CEO Klaus Mogensen.

Niklas Sønderskov Andersen er ny Chief Commercial Officer hos Adjust, hvor han skal stå i spidsen for Adjusts salgsteam og Customer Success Team og fremme synergierne imellem dem.

En rolle der er skræddersyet til ham efter to år som øverst ansvarlig for Playable’s (tidligere Leadfamly) Customer Success Management Team, som håndterede over 500 kunder i Europa.

”Adjust har fat i den lange ende med sine offerings og har præsteret flot de seneste mange år samtidig med, at de har værdierne i orden og medarbejdertrivsel i fokus. Den cocktail er attraktiv, og jeg glæder mig meget til både at bidrage og konstruktivt udfordre virksomheden,” fortæller Niklas Sønderskov Andersen.


CEO: Tættere på kunderne i turbulente tider

Adjust har de seneste 1,5 år investeret massivt i at opbygge et Client Success Management team med flere profiler fra bl.a. mediebureauverden.

Et team som både kan rådgive og udfordre kunderne på kampagner og medieplaner og samtidig projektlede kampagnerne sikkert fra A-Z.

Tilgangen af Niklas Sønderskov Andersen er endnu et skridt i professionaliseringen af teamet.

”Niklas bringer afgørende erfaring og kompetence ind i både vores salgsorganisation og vores Client Management-team i en tid, som er omskiftelig og uforudsigelig for de fleste virksomheder. Som tidligere mediebureau-mand kender han branchen, kundeforholdene og de kommercielle muligheder indgående. Det er potentielt årets bedste signing, ” siger Klaus Mogensen.


Proaktivt samarbejde er fundamentet

Som erfaren bureaumand ved Niklas Sønderskov Andersen om nogen, hvad tætte og trygge kundesamarbejder betyder for kundetilfredshed og churn. Og hvordan man bygger relationerne op.

”Næsten alle kunde-bureau-samarbejder står og falder med, om kunderne føler sig set, prioriteret og udfordret i hverdagen. Det er et stort og kontinuerligt arbejde og en afgørende differentiator i markedet, som jeg kommer til at dyrke meget sammen med teamet,” forklarer Niklas Sønderskov.

Niklas Sønderskov Andersen træder desuden ind i Adjust-ledelsen, som udover CEO Klaus Mogensen tæller Head of Operations, Pernille Helledie Enevoldsen, og CMO Andreas G. Jensby.

Adjust er i dag cirka 20 medarbejdere og har kunder i hele landet.

> Se alle medarbejdere hos Adjust Digital

> Se ledige job hos Adjust Digital